pembe fasulye fasulye fasulye için ürünler (3)

TOGO KAKAO - TOGO KAKAO

TOGO KAKAO - TOGO KAKAO

Togo kakao genellikle, Gana çekirdekleri gibi yoğun bir tada sahiptir. Ayrıca, bitkisel, ahşap, hindistancevizi ve badem tatları da bulabilirsiniz. Bu notalar, onu diğer komşu bölgelerin çekirdeklerinden ayıran unsurlardır. Ve Togo çikolatası ile ilgili olarak, tatlı bir lezzete sahip olacaktır. Togo çikolatalarının %70'i, diğer kaynaklardan gelen %60'lık çok daha şekerli bir çikolatayla aynı derecede tatlı bir lezzet sunabilir. Togo çikolatası nadir bir lezzettir, ancak üretildiği topluluk üzerinde önemli bir etki yaratabilir.
Kakao çekirdekleri ve pasta

Kakao çekirdekleri ve pasta

ÇOK REKABETÇİ FİYATLARLA BİRÇOK ÇEŞİT KAKAO SUNUYORUZ. CHUAO KAKAO AMAZON KAKAO RIO CARIBE KAKAO GÖLÜN GÜNEYİ KAKAO CARENO KAKAO OCUMARE KAKAO MENŞE BELGELERİ, BL NUMUNELERİ
FISTIK - FISTIK KABUKLU VEYA KABUKSIZ

FISTIK - FISTIK KABUKLU VEYA KABUKSIZ

Arachis hypogaea, yaygın olarak yer fıstığı, caguate, cacahuate veya maní olarak bilinen, Fabaceae (baklagiller) familyasına ait bir baklagildir ve bakla meyveleri (morfolojisi nedeniyle genellikle kuru yemişlerle ilişkilendirilir) gastronomide değerli tohumlar içerir. İspanya'da, tohumlar çiğ, kızartılmış veya kavrulmuş olarak tüketilir, ancak genellikle "yer fıstığı" veya "kakao" olarak bilinir. Batı Endülüs'te onlara avellanitas denir. Kanarya Adaları'nda ise "Manises" olarak bilinir. Kavrulmuş tohumlarla kahve ikamesi yapılır.